Dakwerken Lombardsijde

Op zoek naar dakwerken Lombardsijde? Bij onze aangesloten dakwerkers kan je terecht voor: dakrenovatie, dakisolatie, nieuw dak, dringende herstellingen, velux dakramen, dakkapellen, dak ontmossen en meer. Zowel voor hellende daken als platte daken.

Onze professionele dakwerkers in Lombardsijde werken met de beste dakwerk materialen en zorgen voor een uitstekende uitvoering van jouw project, zodat je nog jarenlang kan genieten van een mooi en stevig dak.

Vraag vrijblijvend offertes aan bij onze dakwerkers in Lombardsijde en vergelijk prijzen, materialen en diensten. Zo betaal je nooit teveel voor jouw dakwerken en kies je steeds voor de beste prijs-kwaliteit!

Lombardsijde dakwerken

Verschillende dakwerken in Lombardsijde

Dakwerken zijn er in verschillende soorten en maten, zoals het plaatsen of renoveren van een hellend of plat dak. 

Maar je kan ook terecht bij onze aangesloten dakwerkers in Lombardsijde voor gespecialiseerde werken, hieronder een overzicht van alle dakwerken regio Lombardsijde, West-Vlaanderen:

Dakwerken Lombardsijde (8434) & regio West-Vlaanderen:

 • Dakrenovatie: het vervangen van dakpannen, dakgoten, dakisolatie.
 • Nieuw dak: het plaatsen van een nieuw dak (hellend of plat).
 • Dringende herstellingen: lekkage, stormschade, …
 • Ontmossing: het verwijderen van mos en alg op jouw dak.
 • Platte daken: dakisolatie, dakrenovatie of nieuwbouw van een plat dak.
 • Dakisolatie: het isoleren van jouw dak (zowel bij nieuwbouw als renovatie).
 • Dakonderhoud: het periodiek onderhoud van jouw dak (reinigen, vervangen van beschadigde elementen, …).
 • Dakkapel: een nieuwe dakkapel plaatsen of vervangen van een dakkapel.
 • Velux dakramen: het plaatsen of vervangen van een velux-raam.
 • Dakgoten: het plaatsen, vervangen of repareren van dakgoten.
 • Dak ontmossen: het is belangrijk dat jouw dak schoon blijft, zodat het water kan weglopen en je schade kan vermijden. Laat daarom regelmatig jouw dak ontmossen.
 • Groendak: het aanleggen van een groendak.
LombardsijdeMiddelkerke dakwerkers

Dakwerker Lombardsijde gezocht? Via bouwgids kom je direct in contact met verscheidene specialisten voor dakwerken in Lombardsijde. Zij staan klaar om jouw dak te renoveren, isoleren of een nieuw dak te plaatsen. Heb je nood aan een snelle dak herstelling? Ook hier kan je terecht bij onze aangesloten dakwerkers! 

Start nu met vergelijken en bespaar tot 40% op de kosten van jouw dakwerken Lombardsijde! 

Hoeveel kost een dakwerker in Lombardsijde?

De voor dakwerken Lombardsijde kunnen sterk uiteenlopen en hangen af van verscheidene elementen, zoals: het type dak, de grootte van het dak, de materiaalkeuze en complexiteit van het werk.

Het is daarom aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij verscheidene dakwerkers, zodat je weet wat de kosten zullen zijn voor jouw project. 

Uurtarief dakwerker

Het uurtarief van een dakwerker regio Lombardsijde ligt gemiddeld tussen de € 35 en € 50 per uur.

 • De kosten voor kleine dakwerken zoals dakreparaties en herstellingen liggen aan de lagere kant rond de €35 per uur.
 • Voor grotere algemene dakwerken zoals dakisolaties en dakrenovaties betaal je gemiddeld €40 – €45 per uur.
 • Gespecialiseerde dakwerken zoals groendaken, nieuwbouw betaal je gemiddeld € 50 per uur voor.

Gemiddelde Dakwerken Prijzen

De gemiddelde dakwerken prijzen zullen sterk variëren afhankelijk van het project en de materialen die je kiest. Hieronder vind je de gemiddelde prijzen voor verschillende dakwerken diensten. 

Hieronder vind je de gemiddelde dakwerken prijzen regio Lombardsijde (West-Vlaanderen) inclusief BTW en materialen:

Soort dakwerkenPrijs (incl. btw)Specificatie dakwerken
Dakrenovatie hellend dak€50 - €175 per m²Dakpannen en leien, vervangen bestaande dakconstructie, aanbreng dakisolatie.
Dakrenovatie plat dak €40 - €200 per m²EPDM en Bitumen, vervanging bestaande dakconstructie.
Dakisolatie hellend dak€35 - €60 per m²Isolatie langs binnen of buiten.
Dakisolatie plat dak€50 - €115 per m²Warm plat dak isolatie of koud plat dak isolatie.
Dakonderhoud€15 - €20 per m²Dakgoten schoonmaken, dak reinigen, inspectie, ontmossen.
Nieuw plat dak€40- €230 per m²Afhankelijk materiaalkeuze: EPDM, Roofing, PVC, Groendak,...
Nieuw hellend dak€20 - €120 per m²Afhankelijk materiaalkeuze: dakplaten, dakpannen, leien, zink,...
Dakraam €600 - €1400Velux, Skylux,.. inclusief plaatsing.
Dakkapel €3000 - €5000Hout, kunststof of polyester.
Groendak €40 - €200 per m²Prijs varieert navenant extensief groendak of intensief (beloopbaar) groendak.

Dakwerker gezocht?
Vergelijk & bespaar

Wat beïnvloedt de prijs van dakwerken?

Dakwerken zijn niet goedkoop, maar het is belangrijk om te weten dat de kostprijs van dakwerken sterk kan variëren. Dit hangt af van verscheidene factoren zoals:

 • Soort dak: het type dak dat je hebt, bepaald ook de kostprijs van de werken. Dakwerken aan een plat dak zijn vaak goedkoper dan een hellend dak.
 • Dakoppervlakte: hoe groter het dak, hoe meer bouwmateriaal er nodig is en hoe langer de werken zullen duren. Dit beïnvloedt natuurlijk ook de prijs.
 • Materiaalkeuze: er zijn verschillende soorten dakbedekking materialen zoals dakpannen, leien, EPDM of bitumen. De kostprijs van materialen is niet hetzelfde en dit beïnvloedt de totale kostprijs van de werken.
 • Complexiteit: de moeilijkheidsgraad van de uit te voeren dakwerken, eenvoudige herstellingen zullen minder kosten dan bijvoorbeeld een groot werk als een dakrenovatie of nieuwbouw.
 • Toegankelijkheid: dakwerken uitvoeren in een drukke straat of een dak dat moeilijk te bereiken is, zal ook duurder uitvallen.
 • Specialisatie: sommige dakwerkers regio Lombardsijde, West-Vlaanderen specialiseren zich in bepaalde dakwerken of materiaal, zoals dakisolatie of enkel dakwerken aan platte daken. Doordat ze zich specialiseren kunnen ze vaak sneller en efficiënter werken.

Hoe vind je een geschikte dakwerker in Lombardsijde Middelkerke?

Als je op zoek bent naar een ervaren dakwerker in Lombardsijde, is het belangrijk om verscheidene offertes te vergelijken. Zo weet je zeker dat je steeds de beste prijs-kwaliteit krijgt. Vraag gratis offertes aan bij onze dakwerkers en ontvang snel een offerte op maat.

Bij ons vind je alleen kwaliteitsvolle dakwerkers met jarenlange ervaring. Ze werken met de beste materialen en zorgen voor een perfecte realisatie van jouw project.

Offertes aanvragen doe je eenvoudig in drie stappen:

1. Beschrijf jouw project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2. Vergelijk & bespaar

Kom in contact en vergelijk offertes van vakspecialisten.

3. Kies jouw vakspecialist

Jij kiest de dakdekker die het best past bij jouw project!

Zo bespaar je wel tot 40% op de totaalprijs van jouw dakwerken! Vraag gratis offertes aan en ontvang snel antwoord van onze dakwerkers in Lombardsijde.

Dakwerken Platte Daken

Onze aangesloten dakwerkers in Lombardsijde zijn gespecialiseerd in: nieuwbouw dakrenovatie, dakisolatie, en herstellingen van platte daken. Onze vakmannen staan je graag bij met advies tijdens de materiaalkeuze voor dakbedekking van platte daken: EPDM dakbedekking, Roofing, PVC of een het milieuvriendelijke groendak.

De populairste dakbedekkingen voor een platte dak zijn EPDM dakbedekking en Roofing. EPDM is een synthetische rubber folie en wordt veel toegepast bij nieuwbouw of renovaties. Roofing (bitumen) is een dakbedekking van bitumen, een mengsel van aardolieproducten.

Het verschil tussen EPDM en roofing is dat EPDM een langere levensduur heeft, gemiddeld 50 jaar. Roofing heeft een levensduur van ongeveer 30 jaar is. EPDM is wel prijziger dan roofing.

platte daken dakwerken regio West-Vlaanderen

Dakwerken Hellende Daken

Onze aangesloten dakwerkers in Lombardsijde zijn ook zeer ervaren met het plaatsen en renoveren van hellende daken. Onze dakwerkers staan je graag bij met vrijblijvende begeleiding tijdens de materiaalkeuze van dakbedekking: pannen, leien, shingles en geven je steeds vrijblijvend advies.

De populairste dakbedekkingen voor hellende daken zijn pannen en leien. Pannen zijn keramische of betonnen dakpannen die op een onderlaag van hout of metalen liggen. Leien zijn natuurlijke of kunststof dakplaten die op een onderlaag van hout of metalen liggen. 

Dakwerken met pannen en leien wordt traditioneel veel toegepast in Vlaanderen en West-Vlaanderen. Pannendaken hebben een levensduur van ongeveer 50 jaar, leiendaken hebben een levensduur van 40 tot 60 jaar.

Dakwerken in Lombardsijde?

Vergelijk gratis dakwerken offertes en bespaar tot 40% op de kosten!

Dakrenovatie

Bij een dakrenovatie wordt het dak volledig of gedeeltelijk vernieuwd. Een dakrenovatie is te adviseren als het dak beschadigd is of als je energie wilt besparen met dakisolatie. Bij een dakrenovatie worden alle of sommige onderdelen van het dak vernieuwd: nieuwe dakbedekking, aanbrengen van isolatie, dakgoten, de dakranden en eventuele binnen- of buitenafwerking.

Dringende dak herstellingen

Dringende dak herstellingen zijn kleine herstellingen die meteen moeten gebeuren omdat het dak beschadigd is. Denk hierbij aan gebroken dakpannen of de dakgoot herstellen. De kostprijs voor dringende dak herstellingen hangt af van het type herstelling en de grootte van het probleem.

Voorbeelden van dringende dak herstellingen:

 • Daklekkage: €100 – €200
 • Loszittende pan: €50 – € 150

Dakramen

Dakramen zijn ramen die in een dak worden geïnstalleerd. Dakramen laten veel licht binnen en zorgen voor een goede verluchting. Dakramen worden meestal geplaatst in zolderkamers, slaapkamers en badkamers. Je hebt ze tegenwoordig in allerlei soorten en maten: van vaststaand tot draai-kiepramen, van eenvoudige ramen tot ramen met zonwerende of isolerende glazen.

De kostprijs van een (Velux) dakraam hangt af van het type raam, de grootte en het aantal dakramen. Een eenvoudige dakraam kost ongeveer € 600, -. Een luxe uitvoering kan oplopen tot wel € 3000,-.

Lombardsijde dakwerken met Velux dakramen

Dakkapel

Een dakkapel is een uitbouw die aan het dak wordt bevestigd. Dakkapellen zorgen voor meer licht en ruimte in huis.

De kostprijs van een dakkapel hangt af van het soort kapel dat je kiest. Een standaard houten dakkapel kost ongeveer €3000. Een luxere kunststof of polyester dakkapel kost ongeveer €5000.

Dakisolatie

Dakisolatie is isolatiemateriaal dat aan het dak wordt bevestigd. Dakisolatie bespaart energie en zorgt ervoor dat je woning in de winter warmer blijft en in de zomer mooi koel blijft.

De kostprijs van dakisolatie hangt af van het type isolatie dat je kiest. Voor een standaard dakisolatie met glaswol of steenwol isolering betaal je ongeveer € 15- 25 per m². Voor een isolatie met pur-schuim of een ander {matriaal|isolatiemateriaal betaal je ongeveer € 20 – 30 per m². 

Je hoeft een dak niet te isoleren als de zolder niet wordt gebruikt. Enkel de zoldervloer te isoleren is in dit geval voldoende. 

dakisolatie dakwerken regio Lombardsijde

Groendak

Een groendak is een dakbedekking met planten en grassen. Een groendak is milieuvriendelijk en zorgt voor een aangename warmtegraad in de woning.

De prijs van een groendak hangt af van het type dak dat je kiest. Gemiddeld ligt dit tussen de €40 – €200 per m². De prijs varieert vooral erg of je kiest voor extensief groendak (niet beloopbaar) of een intensief (beloopbaar) groendak.

Stormschade

Stormschade kan zowel aan het dak als aan de gevel ontstaan. Denk hierbij aan beschadigde dakpannen of leien, een afgebroken dakgoot of een beschadigde dakkapel. Vaak wordt de kost van stormschade gedekt door de verzekering.

Premies Dakwerken Lombardsijde

Om de totale kostprijs te drukken kan je gebruik maken van diverse premies van de Vlaamse overheid voor dakwerken.

Je kan zo een flink bedrag besparen op de totale kostprijs van je dakwerken bijvoorbeeld met de overkoepelende renovatiepremie, isolatiepremie of eventueel lokale premie van Lombardsijde Middelkerke.

Afhankelijk afhankelijk van de verschillende dakwerken en renovaties die je laat uitvoeren. Kan je aanspraak maken op onderstaande subsidies:

PremieHoeveelheid premieType Dakwerken
Isolatiepremie dak€8 tot €18 per m²Dakisolatie
Overkoepelende renovatiepremie20% of 30% van facturenDakrenovatie & dakisolatie
Totaalrenovatiebonus€625 tot €4.750Dakisolatie & dakrenovatie
EPC-labelpremie€2.500 tot €5.000Dakisolatie & dakrenovatie
Huur- en isolatie premie dak€20 per m² en €200 per dossierDakisolatie
Verlaagde BTW-tariefvan 21% naar 6%Dakisolatie & dakrenovatie
Lokale premies voor dakwerkenLombardsijde van de gemeente MiddelkerkeDakisolatie & dakrenovatie

Het is dus goed nagaan of je recht hebt op premies, want zo kan je een flink deel van de kosten voor een dakrenovatie terugkrijgen. 

Onze aangesloten dakwerkers helpen je graag met premie begeleiding of je kan zelf even kijken via op de website van de Vlaamse overheid.

Verlaagd btw-tarief voor dakwerken?

Een verlaagd BTW-tarief van 6% kan sterk de kosten drukken ten opzichte van de standaard 21%. Je kan hierop aanspraak maken als:

 • Jouw woning in Lombardsijde ouder is dan 10 jaar
 • Jouw woning uitsluitend als privéwoning of slechts een ‘bijkomstig’ (maximum 30%) gedeelte ervan dient om jouw beroep uit te oefenen.
 • De dakwerken worden direct aan de eindgebruiker (eigenaar of huurder) gefactureerd
 • Je laat de dakwerken en materiaallevering uitvoeren door eenzelfde aannemer.

Voldoe je aan deze voorwaarden? Goed nieuws! Dan heb je recht op een verlaagd btw-tarief van 6%.

Dakwerker Lombardsijde gezocht?
Vergelijk & bespaar

Hoe vergelijk je het beste dakwerkers?

Dakwerker gezocht voor jouw renovatieproject? Wanneer je op zoek bent naar een dakwerker in Lombardsijde, is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten. Wij geven je hieronder graag wat tips:

1) Specialisatie: vraag of de dakwerker gespecialiseerd is in het type werk dat je nodig hebt. Wil je een EPDM dak laten aanleggen, of een dakraam plaatsen. Vraag dan naar reeds gerealiseerde projecten. Sommige dakwerkers specialiseren zich ook enkel en allen in één tak van dakwerken zoals dakwerken voor platte daken, of het plaatsen van velux dakramen.

2) Reputatie: Kies voor een dakwerker met ervaring en een goede reputatie. Google de bedrijfsnaam, vraag referenties en neem een kijkje op de bedrijfswebsite.

3) Garantie: Vraag of de dakwerker garantie kan geven op zijn werk en hoelang dit bedraagt. Wettelijk gezien is een dakwerker verplicht om minstens 10 jaar garantie te geven in België.

4) Vergelijk prijzen: Vraag offertes aan bij verschillende dakwerkers en vergelijk de prijzen. Let erop dat je een offerte krijgt voor de totaalprijs, inclusief btw en eventuele premies.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vergelijken de prijzen van verschillende dakwerkers in Lombardsijde, zodat jij nooit te veel betaalt! Al onze aangesloten dakwerkers worden ook gescreend op ervaring en reputatie hebben.

Soorten dakbedekking

Dakbedekking heb je in vele soorten en maten. De meeste daken in Vlaanderen en Lombardsijde Middelkerke zijn bedekt met pannen of dakleien, maar er komen steeds meer alternatieven op de markt. 

Hieronder vind je een overzicht van de gebruikte soorten dakbedekking, alsook de actuele prijzen (incl. btw en plaatsing).

dakbedekking dakwerken

Dakbedekking Hellende Daken

 • Dakpannen: populaire en budgetvriendelijke dakbedekking voor hellende daken. Afhankelijk van het budget kan je kiezen voor goedkopere opties, zoals betonnen dakpannen of je kan kiezen voor keramische dakpannen met een langere levensduur en duurder prijskaartje. Dakpannen hebben een gemiddelde prijs van €30 – €60 per m², met een levensduur van 30 tot 50 jaar.

 • Leien dakbedekking: zorgt voor unieke uitstraling. De installatie neemt wel meer tijd in beslag dan gewone dakpannen. Je hebt een keuze uit: vezelcement leien (goedkoper en kortere levensduur) of natuurleien (duurder maar langere levensduur). Leien dakpannen hebben een gemiddelde prijs van €65 – €120 per m², met een levensduur van 25 tot 100 jaar.

 • Dakplaten: zijn de goedkopere optie en zijn zeer snel om te plaatsen, wat scheelt in werkuren. Er is een keuze uit golfplaten in metaal, bitumen of kunststof. Alsook zijn er dakpanplaten met de uitstraling van een pannendak. Dakplaten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en afwerkingen. De gemiddelde prijs van dakplaten zijn €20 – €60 per m², delevensduur bedraagt 20 tot 50 jaar.

 • Rieten dakbedekking: zorgt voor een landelijk karakter. Er is de keuze tussen een open rieten dak (op panlatten) of gesloten rieten dak (op gesloten ondergrond) voor betere brandveiligheid. Een rieten dakbedekking heeft een gemiddelde prijs van €70- €95 per m², met een levensduur van 30 tot 35 jaar.

 • Zinken dakbedekking: een flexibel duurzaam metaal met een prachtige, unieke uitstraling. Ideaal om gebogen en ronde daken mee te bedekken. Zinken dakbedekking heeft een gemiddelde prijs van € 90 – €110 per m², met een levensduur van 70 tot 100 jaar.

 • Groendak: ook met een hellend dak kan je kiezen voor een groendak, namelijk: een extensief groendak. Bestaat hoofdzakelijk uit mossen, vetplanten en kruiden. Vergt weinig onderhoud. Een groendak heeft een gemiddelde prijs van €40 – €200 per m², met een levensduur van 50 tot 70 jaar.

Dakwerken in Lombardsijde?

Vergelijk gratis dakwerken offertes en bespaar tot 40% op de kosten!

Dakbedekking Platte Daken

 • EPDM dakbedekking: een waterdichte en onderhoudsvriendelijke elastische rubbersoort, beschermd goed  tegen vervorming en scheuren. UV bestendig en beloopbaar. EPDM dakbedekking heeft een gemiddelde prijs van €60 – €80 per m², met een levensduur van 30 tot 50 jaar.

 • Roofing (bitumen) dakbedekking: staat ook gekend als “dakleer”. Relatief goedkopere oplossing, vervaardigd uit aardolie en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Roofing heeft een gemiddelde prijs van €40 – €60 per m², met een levensduur van 20 tot 40 jaar.

 • PVC dakbedekking: is elastisch en goed bestand tegen scheuren en temperatuurschommelingen. Sterk materiaal en tegelijk ook licht. PVC dakbedekking heeft een gemiddelde prijs van €50 – €70 per m², met een gemiddelde levensduur van 15 tot 40 jaar.

 • Groendak: een dakbedekking bestaande uit grassen, struiken of zelfs bomen. Heeft een aangepaste nieuwe dakconstructie nodig en vergt ook meer onderhoud. Zorgt voor langere levensduur van dak en een betere dakisolatie. Een gemiddelde prijs van € 40 – € 200 per m², met een gemiddelde levensduur van 50 tot 70 jaar.

Overzicht kosten dakbedekking

De goedkoopste optie voor dakbedekking voor een plat dak is Bitumen, hiervoor betaal je gemiddeld €40 – €60. Uiteraard kan je kiezen voor duurdere opties zoals EPDM, PVC of een groendak als het budget het toelaat.

Dakplaten zijn de goedkoopste optie voor hellende daken met een prijs vanaf € 20 per m². Als je kiest voor een nieuwe dakbedekking met een buitengewone uistraling zoals leien of riet, moet je wel rekening houden met een hogere investering.

Hieronder vind je een samenvatting van de gemiddelde prijzen voor nieuwe dakbedekking (incl. btw en plaatsing). De kosten kunnen sterk variëren naarmate het type dakbedekking en het soort dak ( plat of hellend).

Hellend Dak / Schuin dak gemiddelde kosten dakbedekking

Soort DakbedekkingPrijs per m² (incl. btw en plaatsing)Levensduur
Dakpannen€30 - €60 per per m²30 tot 50 jaar
Leien dakbedekking€65 - €120 per m²25 tot 100 jaar
Dakplaten€20 - €60 per m²20 tot 50 jaar
Rieten dakbedekking€70 - €95 per m²30 tot 35 jaar
Zinken dakbedekking€90 – €110 per m²70 tot 100 jaar
Groendak€40 - €200 per m²50 tot 70 jaar

Plat Dak gemiddelde kosten dakbedekking

Soort DakbedekkingPrijs per m² (incl. btw en plaatsing)Levensduur
EPDM dakbedekking€60 - €80 per m²30 tot 50 jaar
Bitumen dakbedekking€40 - €60 per m²20 tot 40 jaar
PVC dakbedekking€ 50 - €70 per m²15 tot 40 jaar
Groen dak€40 - €200 per m²50 tot 70 jaar

In de meeste gevallen kies je er best voor om een vakman in te schakelen, aangezien het belangrijk is dat het materiaal goed wordt geplaatst en dat er geen fouten worden gemaakt.

De kosten voor het laten aanleggen van de dakbedekking door een dakdekker bedraagt ongeveer € 40 – € 80 per m² (incl. btw en materialen).

Wat is de garantie op dakwerken?

Wanneer je kiest voor een erkende aannemer voor de aanleg of renovatie van je dak, is het belangrijk om te weten dat je garantie krijgt op het werk. Dakwerken zijn namelijk niet goedkoop en het is dan ook belangrijk dat je weet dat je geld in goede handen is.

In België is er een wettelijke garantie van 10 jaar, maar sommige bedrijven geven een garantie van 15, 20 jaar of meer. Het is dus belangrijk om goed in te lichten bij het dakwerk bedrijf waar je je dak laat aanleggen.

Hoe lang duren dakwerken?

De tijdsduur van de werken hangt af van het soort dak, het type dakbedekking en het aantal m² dat je je laat aanleggen. Als er sprake is van een aanzielijk project, kan het soms langer duren voordat alles af is.

In sommige gevallen duurt het aanleggen van een dakbedekking minder dan een week, maar in andere gevallen kan het wel enkele weken tot maanden duren.

Wanneer je kiest voor een erkende aannemer, kunnen zij je vaak een accurate planning geven van hoe lang de werken ongeveer zullen duren.

Dakwerken in & rond Lombardsijde (8434) Middelkerke, West-Vlaanderen

Onze aangesloten dakdekkers zijn actief voor alle dakwerken in Lombardsijde, West-Vlaanderen & omstreken:

algemene dakwerken in Lombardsijde

Dakwerken in Lombardsijde laten uitvoeren? Gratis offertes vergelijken!

Wens je dakwerken in Lombardsijde (8434) te laten uitvoeren? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze aangesloten dakwerkers. Je krijgt snel prijzen op maat van verschillende erkende dakwerkers in Lombardsijde en omgeving. 

Zo bespaar je tot wel 40% op de kosten van jouw dakwerken! Aanvragen is gratis & volledig vrijblijvend.