Dakwerken Wilsele

Op zoek naar dakwerken Wilsele? Bij onze aangesloten dakdekkers kan je terecht voor: dakrenovatie, dakisolatie, nieuw dak, dringende herstellingen, dakramen, dakkapellen, dakontmossing en meer. Zowel voor hellende daken als platte daken.

Onze professionele dakwerkers in Wilsele werken met de beste dakbedekking materialen en zorgen voor een uitstekende uitvoering van jouw project, zodat je nog tientallen jaren kan genieten van een mooi en stevig dak.

Vraag gratis offertes aan bij onze dakwerkers in Wilsele en vergelijk prijzen, materialen en diensten. Zo betaal je nooit teveel voor jouw dakwerken en kies je steeds voor de beste prijs-kwaliteit verhouding!

Wilsele dakwerken

Verschillende dakwerken in Wilsele

Dakwerken zijn er in verschillende soorten en maten, zoals het plaatsen of renoveren van een hellend of plat dak. 

Maar je kan ook terecht bij onze aangesloten dakwerkers in Wilsele voor gespecialiseerde werken, hieronder een overzicht van alle dakwerken regio Wilsele, Vlaams-Brabant:

Dakwerken Wilsele (3012) & regio Vlaams-Brabant:

 • Dakrenovatie: het vervangen van dakpannen, dakgoten, dakisolatie.
 • Nieuw dak: het plaatsen van een nieuw dak (hellend of plat).
 • Dringende herstellingen: lekkage, stormschade, …
 • Ontmossing: het verwijderen van mos en alg op jouw dak.
 • Platte daken: dakisolatie, dakrenovatie of nieuwbouw van een plat dak.
 • Dakisolatie: het isoleren van jouw dak (zowel bij nieuwbouw als renovatie).
 • Dakonderhoud: het periodiek onderhoud van jouw dak (reinigen, vervangen van beschadigde elementen, …).
 • Dakkapel: een nieuwe dakkapel plaatsen of vervangen van een dakkapel.
 • Velux dakramen: het plaatsen of vervangen van een velux-raam.
 • Dakgoten: het plaatsen, vervangen of repareren van dakgoten.
 • Dak ontmossen: het is belangrijk dat jouw dak schoon blijft, zodat het water kan weglopen en je schade kan vermijden. Laat daarom regelmatig jouw dak ontmossen.
 • Groendak: het aanleggen van een groendak.
WilseleLeuven dakwerkers

Dakwerker Wilsele gezocht? Via bouwgids kom je onmiddellijk in contact met verschillende specialisten voor dakwerken in Wilsele. Zij staan klaar om jouw dak te renoveren, isoleren of een nieuw dak te plaatsen. Heb je nood aan een snelle dak herstelling? Ook hier kan je terecht bij onze aangesloten bedrijven! 

Start nu met vergelijken en bespaar tot 40% op de kosten van jouw dakwerken Wilsele! 

Hoeveel kost een dakwerker in Wilsele?

De onkosten voor dakwerken Wilsele kunnen sterk variëren en hangen af van verscheidene elementen, zoals: het type dak, de grootte van het dak, de materiaalkeuze en complexiteit van het werk.

Het is daarom aan te raden om vooraf offertes aan te vragen bij verschillende dakwerkers, zodat je weet wat de kosten zullen zijn voor jouw project. 

Uurtarief dakwerker

Het uurtarief van een dakwerker regio Wilsele ligt gemiddeld tussen de € 35 en € 50 per uur.

 • De kosten voor kleine dakwerken zoals dakreparaties en herstellingen liggen aan de lagere kant rond de €35 per uur.
 • Voor grotere algemene dakwerken zoals dakisolaties en dakrenovaties betaal je gemiddeld €40 – €45 per uur.
 • Gespecialiseerde dakwerken zoals groendaken, nieuwbouw betaal je gemiddeld € 50 per uur voor.

Gemiddelde Dakwerken Prijzen

De gemiddelde dakwerken prijzen zullen sterk afwisselen afhankelijk van het project en de bouwmaterialen die je kiest. Hieronder vind je de gemiddelde prijzen voor verscheidene dakwerken diensten. 

Hieronder vind je de gemiddelde dakwerken prijzen regio Wilsele (Vlaams-Brabant) inclusief BTW en materialen:

Soort dakwerkenPrijs (incl. btw)Specificatie dakwerken
Dakrenovatie hellend dak€50 - €175 per m²Dakpannen en leien, vervangen bestaande dakconstructie, aanbreng dakisolatie.
Dakrenovatie plat dak €40 - €200 per m²EPDM en Bitumen, vervanging bestaande dakconstructie.
Dakisolatie hellend dak€35 - €60 per m²Isolatie langs binnen of buiten.
Dakisolatie plat dak€50 - €115 per m²Warm plat dak isolatie of koud plat dak isolatie.
Dakonderhoud€15 - €20 per m²Dakgoten schoonmaken, dak reinigen, inspectie, ontmossen.
Nieuw plat dak€40- €230 per m²Afhankelijk materiaalkeuze: EPDM, Roofing, PVC, Groendak,...
Nieuw hellend dak€20 - €120 per m²Afhankelijk materiaalkeuze: dakplaten, dakpannen, leien, zink,...
Dakraam €600 - €1400Velux, Skylux,.. inclusief plaatsing.
Dakkapel €3000 - €5000Hout, kunststof of polyester.
Groendak €40 - €200 per m²Prijs varieert navenant extensief groendak of intensief (beloopbaar) groendak.

Dakwerker gezocht?
Vergelijk & bespaar

Wat beïnvloedt de prijs van dakwerken?

Dakwerken zijn niet goedkoop, maar het is belangrijk om te weten dat de prijs van dakwerken sterk kan variëren. Dit hangt af van diverse elementen bijvoorbeeld:

 • Soort dak: het soort dak dat je hebt, bepaald ook de prijs van de werken. Dakwerken aan een plat dak zijn vaak goedkoper dan een hellend dak.
 • Dakoppervlakte: hoe groter het dak, hoe meer materiaal er nodig is en hoe langer de werken zullen duren. Dit beïnvloedt natuurlijk ook de prijs.
 • Materiaalkeuze: er zijn diverse soorten dakbedekking materialen zoals dakpannen, leien, EPDM of bitumen. De prijs van materialen is niet hetzelfde en dit beïnvloedt de totaalprijs van de werken.
 • Complexiteit: de moeilijkheidsgraad van de uit te voeren dakwerken, eenvoudige herstellingen zullen minder kosten dan bijvoorbeeld een groot werk als een dakrenovatie of nieuwbouw.
 • Toegankelijkheid: dakwerken uitvoeren in een drukke straat of een dak dat moeilijk te bereiken is, zal ook duurder uitvallen.
 • Specialisatie: sommige dakwerkers regio Wilsele, Vlaams-Brabant specialiseren zich in bepaalde dakwerken of materiaal, zoals dakisolatie of enkel dakwerken aan platte daken. Doordat ze zich specialiseren kunnen ze vaak sneller en efficiënter werken.

Hoe vind je een geschikte dakwerker in Wilsele Leuven?

Als je op zoek bent naar een ervaren dakwerker in Wilsele, is het belangrijk om diverse offertes te vergelijken. Zo weet je zeker dat je steeds de beste prijs-kwaliteit krijgt. Vraag gratis offertes aan bij onze dakwerkers en ontvang snel antwoord.

Bij ons vind je alleen kwaliteitsvolle dakwerkers met jarenlange ervaring. Ze werken met de beste materialen en zorgen voor een perfecte realisatie van jouw project.

Offertes aanvragen doe je eenvoudig in drie stappen:

1. Beschrijf jouw project

Vertel ons waar je naar op zoek bent. Wat zijn je wensen?

2. Vergelijk & bespaar

Kom in contact en vergelijk offertes van dakwerkers.

3. Kies jouw vakspecialist

Jij kiest de dakwerker die het best past bij jouw project!

Zo bespaar je wel tot 40% op de totaalprijs van jouw dakwerken! Vraag gratis offertes aan en ontvang snel antwoord van onze dakwerkers in Wilsele.

Dakwerken Platte Daken

Onze aangesloten dakwerkers in Wilsele zijn gespecialiseerd in: nieuwbouw dakrenovatie, dakisolatie, en herstellingen van platte daken. Onze vakmannen staan je graag bij met advies tijdens de keuze voor dakbedekking van platte daken: EPDM dakbedekking, Roofing, PVC of een het milieuvriendelijke groendak.

De populairste dakbedekkingen voor een platte dak zijn EPDM dakbedekking en Roofing. EPDM is een synthetische rubber folie en wordt vaak toegepast bij nieuwbouw of renovaties. Roofing (bitumen) is een dakbedekking van bitumen, een mengsel van aardolieproducten.

Het verschil tussen EPDM en roofing is dat EPDM een langere levensduur heeft, gemiddeld 50 jaar. Roofing heeft een levensduur van ongeveer 30 jaar is. EPDM is wel duurder dan roofing.

platte daken dakwerken regio Vlaams-Brabant

Dakwerken Hellende Daken

Onze verbonden dakwerkers in Wilsele zijn ook ruim ervaren met het plaatsen en renoveren van hellende daken. Onze dakdekkers staan je graag bij met vrijblijvende begeleiding tijdens de keuze van dakbedekking: pannen, leien, shingles en geven je steeds vrijblijvend advies.

De populairste dakbedekkingen voor hellende daken zijn pannen en leien. Pannen zijn keramische of betonnen dakpannen die op een onderlaag van hout of metalen liggen. Leien zijn natuurlijke of kunststof dakplaten die op een onderlaag van hout of metalen liggen. 

Dakwerken met pannen en leien wordt traditioneel veel toegepast in Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Pannendaken hebben een levensduur van ongeveer 50 jaar, leiendaken hebben een levensduur van 40 tot 60 jaar.

Dakwerken in Wilsele?

Vergelijk gratis dakwerken offertes en bespaar tot 40% op de kosten!

Dakrenovatie

Bij een dakrenovatie wordt het dak volledig of gedeeltelijk vernieuwd. Een dakrenovatie is te adviseren als het dak beschadigd is of als je energie wilt besparen met dakisolatie. Bij een dakrenovatie worden alle of sommige delen van het dak vernieuwd: nieuwe dakbedekking, aanbrengen van isolatie, dakgoten, de dakranden en eventuele binnen- of buitenafwerking.

Dringende dak herstellingen

Dringende dak herstellingen zijn kleine herstellingen die onmiddellijk moeten gebeuren omdat het dak beschadigd is. Denk hierbij aan gebroken dakpannen of de dakgoot herstellen. De prijs voor dringende dak herstellingen hangt af van het soort herstelling en de grootte van het probleem.

Voorbeelden van dringende dak herstellingen:

 • Daklekkage: €100 – €200
 • Loszittende pan: €50 – € 150

Dakramen

Dakramen zijn ramen die in een dak worden geplaatst. Dakramen laten veel licht binnen en zorgen voor een goede verluchting. Dakramen worden meestal geplaatst in zolderkamers, slaapkamers en badkamers. Je hebt ze tegenwoordig in allerlei soorten en maten: van vaststaand tot draai-kiepramen, van eenvoudige ramen tot ramen met zonwerende of isolerende glazen.

De prijs van een (Velux) dakraam hangt af van het soort raam, de grootte en het aantal dakramen. Een standaard dakraam kost ongeveer € 600, -. Een luxe uitvoering kan oplopen tot wel € 3000,-.

Wilsele dakwerken met Velux dakramen

Dakkapel

Een dakkapel is een uitbouw die aan het dak wordt bevestigd. Dakkapellen zorgen voor meer licht en ruimte in huis.

De prijs van een dakkapel hangt af van het soort kapel dat je kiest. Een standaard houten dakkapel kost ongeveer €3000. Een luxere kunststof of polyester dakkapel kost ongeveer €5000.

Dakisolatie

Dakisolatie is isolatiemateriaal dat aan het dak wordt vastgemaakt. Dakisolatie bespaart energie en zorgt ervoor dat je huis in de winter warmer blijft en in de zomer mooi koel blijft.

De prijs van dakisolatie hangt af van het soort isolatie dat je kiest. Voor een standaard dakisolatie met glaswol of steenwol isolering betaal je ongeveer € 15- 25 per m². Voor een isolatie met pur-schuim of een ander {matriaal|isolatiemateriaal betaal je ongeveer € 20 – 30 per m². 

Je hoeft een dak niet te isoleren als de zolder niet wordt gebruikt. Enkel de zoldervloer te isoleren is in dit geval genoeg. 

dakisolatie dakwerken regio Wilsele

Groendak

Een groendak is een dakbedekking met planten en grassen. Een groendak is milieuvriendelijk en zorgt voor een aangename temperatuur in de woning.

De prijs van een groendak hangt af van het soort dak dat je kiest. Gemiddeld ligt dit tussen de €40 – €200 per m². De prijs varieert vooral erg of je kiest voor extensief groendak (niet beloopbaar) of een intensief (beloopbaar) groendak.

Stormschade

Stormschade kan zowel aan het dak als aan de gevel ontstaan. Denk hierbij aan beschadigde dakpannen of leien, een afgebroken dakgoot of een kapotte dakkapel. Vaak wordt de kost van stormschade gedekt door de verzekering.

Premies Dakwerken Wilsele

Om de totale prijs te drukken kan je gebruik maken van diverse premies van de Vlaamse overheid voor dakwerken.

Je kan zo een flink bedrag besparen op de totale prijs van je dakwerken bijvoorbeeld met de overkoepelende renovatiepremie, isolatiepremie of eventueel lokale premie van Wilsele Leuven.

Afhankelijk afhankelijk van de verschillende dakwerken en renovaties die je laat uitvoeren. Kan je aanspraak maken op onderstaande subsidies:

PremieHoeveelheid premieType Dakwerken
Isolatiepremie dak€8 tot €18 per m²Dakisolatie
Overkoepelende renovatiepremie20% of 30% van facturenDakrenovatie & dakisolatie
Totaalrenovatiebonus€625 tot €4.750Dakisolatie & dakrenovatie
EPC-labelpremie€2.500 tot €5.000Dakisolatie & dakrenovatie
Huur- en isolatie premie dak€20 per m² en €200 per dossierDakisolatie
Verlaagde BTW-tariefvan 21% naar 6%Dakisolatie & dakrenovatie
Lokale premies voor dakwerkenWilsele van de gemeente LeuvenDakisolatie & dakrenovatie

Het is dus goed nagaan of je recht hebt op premies, want zo kan je een flink deel van de kosten voor een dakrenovatie terugkrijgen. 

Onze aangesloten dakwerkers helpen je graag met premie begeleiding of je kan zelf even kijken via op de website van de Vlaamse overheid.

Verlaagd btw-tarief voor dakwerken?

Een verlaagd BTW-tarief van 6% kan sterk de kosten drukken ten opzichte van de standaard 21%. Je kan hierop aanspraak maken als:

 • Jouw woning in Wilsele ouder is dan 10 jaar
 • Jouw woning uitsluitend als privéwoning of slechts een ‘bijkomstig’ (maximum 30%) gedeelte ervan dient om jouw beroep uit te oefenen.
 • De dakwerken worden rechtstreeks aan de eindgebruiker (eigenaar of huurder) gefactureerd
 • Je laat de dakwerken en materiaallevering uitvoeren door eenzelfde aannemer.

Voldoe je aan deze voorwaarden? Goed nieuws! Dan heb je recht op een verlaagd btw-tarief van 6%.

Dakwerker Wilsele gezocht?
Vergelijk & bespaar

Hoe vergelijk je het beste dakwerkers?

Dakwerker gezocht voor jouw project? Wanneer je op zoek bent naar een dakwerker in Wilsele, is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten. Wij geven je hieronder graag wat tips:

1) Specialisatie: vraag of de dakwerker gespecialiseerd is in het soort dakwerk dat je nodig hebt. Wil je een EPDM dak laten aanleggen, of een dakraam plaatsen. Vraag dan naar eerder gerealiseerde projecten. Sommige dakwerkers specialiseren zich ook enkel en allen in één tak van dakwerken zoals dakwerken voor platte daken, of het plaatsen van velux dakramen.

2) Reputatie: Kies voor een dakwerker met ervaring en een goede reputatie. Google de bedrijfsnaam, vraag referenties en neem een kijkje op de bedrijfswebsite.

3) Garantie: Vraag of de dakwerker garantie kan geven op zijn dakwerk en hoelang dit bedraagt. Wettelijk gezien is een dakwerker verplicht om minstens 10 jaar garantie te geven in België.

4) Vergelijk prijzen: Vraag offertes aan bij verschillende dakwerkers en vergelijk de prijzen. Let erop dat je een offerte krijgt voor de totaalprijs, inclusief btw en eventuele premies.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vergelijken de prijzen van verschillende dakwerkers in Wilsele, zodat jij nooit te veel betaalt! Al onze aangesloten dakwerkers worden ook gescreend op ervaring en reputatie hebben.

Soorten dakbedekking

Dakbedekking heb je in vele soorten en maten. De meeste daken in Vlaanderen en Wilsele Leuven zijn bedekt met dakpannen of leien, maar er komen steeds meer alternatieven op de markt. 

Hieronder vind je een overzicht van de gebruikte soorten dakbedekking, alsook de actuele prijzen (incl. btw en plaatsing).

dakbedekking dakwerken

Dakbedekking Hellende Daken

 • Dakpannen: populaire en goedkope dakbedekking voor hellende daken. Afhankelijk van het budget kan je kiezen voor goedkopere opties, zoals betonnen dakpannen of je kan kiezen voor keramische dakpannen met een langere levensduur en duurder prijskaartje. Dakpannen hebben een gemiddelde prijs van €30 – €60 per m², met een levensduur van 30 tot 50 jaar.

 • Leien dakbedekking: zorgt voor exclusieve uitstraling. De installatie neemt wel meer tijd in beslag dan standaard dakpannen. Je hebt een keuze uit: vezelcement leien (goedkoper en kortere levensduur) of natuurleien (duurder maar langere levensduur). Leien dakpannen hebben een gemiddelde prijs van €65 – €120 per m², met een levensduur van 25 tot 100 jaar.

 • Dakplaten: zijn de goedkopere optie en zijn zeer snel om te plaatsen, wat scheelt in werkuren. Er is een keuze uit golfplaten in metaal, bitumen of kunststof. Alsook zijn er dakpanplaten met de uitstraling van een pannendak. Dakplaten zijn te verkrijgen in verschillende vormen, kleuren en afwerkingen. De gemiddelde prijs van dakplaten zijn €20 – €60 per m², delevensduur bedraagt 20 tot 50 jaar.

 • Rieten dakbedekking: zorgt voor een agrarisch karakter. Er is de keuze tussen een open rieten dak (op panlatten) of gesloten rieten dak (op gesloten ondergrond) voor betere brandveiligheid. Een rieten dakbedekking heeft een gemiddelde prijs van €70- €95 per m², met een levensduur van 30 tot 35 jaar.

 • Zinken dakbedekking: een flexibel duurzaam metaal met een prachtige, unieke uitstraling. Ideaal om gebogen en ronde daken mee te bedekken. Zinken dakbedekking heeft een gemiddelde prijs van € 90 – €110 per m², met een levensduur van 70 tot 100 jaar.

 • Groendak: ook met een hellend dak kan je kiezen voor een groendak, namelijk: een extensief groendak. Bestaat hoofdzakelijk uit mossen, vetplanten en kruiden. Vergt weinig onderhoud. Een groendak heeft een gemiddelde prijs van €40 – €200 per m², met een levensduur van 50 tot 70 jaar.

Dakwerken in Wilsele?

Vergelijk gratis dakwerken offertes en bespaar tot 40% op de kosten!

Dakbedekking Platte Daken

 • EPDM dakbedekking: een waterdichte en onderhoudsvriendelijke elastische rubbersoort, beschermd goed  tegen vervorming en scheuren. UV bestendig en beloopbaar. EPDM dakbedekking heeft een gemiddelde prijs van €60 – €80 per m², met een levensduur van 30 tot 50 jaar.

 • Roofing (bitumen) dakbedekking: staat ook bekend als “dakleer”. Relatief budgetvriendelijke oplossing, vervaardigd uit aardolie en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Roofing heeft een gemiddelde prijs van €40 – €60 per m², met een levensduur van 20 tot 40 jaar.

 • PVC dakbedekking: is elastisch en goed bestand tegen scheuren en temperatuurschommelingen. Sterk materiaal en tegelijk ook licht. PVC dakbedekking heeft een gemiddelde prijs van €50 – €70 per m², met een gemiddelde levensduur van 15 tot 40 jaar.

 • Groendak: een dakbedekking bestaande uit grassen, struiken of zelfs bomen. Heeft een aangepaste nieuwe dakconstructie nodig en vergt ook meer onderhoud. Zorgt voor langere levensduur van dak en een betere dakisolatie. Een gemiddelde prijs van € 40 – € 200 per m², met een gemiddelde levensduur van 50 tot 70 jaar.

Overzicht kosten dakbedekking

De goedkoopste optie voor dakbedekking voor een plat dak is Roofing, hiervoor betaal je gemiddeld €40 – €60. Uiteraard kan je kiezen voor duurdere dakbedekkingen zoals EPDM, PVC of een groendak als het budget het toelaat.

Dakplaten zijn de goedkoopste optie voor hellende daken met een prijs vanaf € 20 per m². Als je kiest voor een nieuwe dakbedekking met een unieke uistraling zoals leien of riet, moet je wel rekening houden met een hogere prijs.

Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde prijzen voor nieuwe dakbedekking (incl. btw en plaatsing). De kosten kunnen sterk variëren naarmate het type dakbedekking en het soort dak ( plat of hellend).

Hellend Dak / Schuin dak gemiddelde kosten dakbedekking

Soort DakbedekkingPrijs per m² (incl. btw en plaatsing)Levensduur
Dakpannen€30 - €60 per per m²30 tot 50 jaar
Leien dakbedekking€65 - €120 per m²25 tot 100 jaar
Dakplaten€20 - €60 per m²20 tot 50 jaar
Rieten dakbedekking€70 - €95 per m²30 tot 35 jaar
Zinken dakbedekking€90 – €110 per m²70 tot 100 jaar
Groendak€40 - €200 per m²50 tot 70 jaar

Plat Dak gemiddelde kosten dakbedekking

Soort DakbedekkingPrijs per m² (incl. btw en plaatsing)Levensduur
EPDM dakbedekking€60 - €80 per m²30 tot 50 jaar
Bitumen dakbedekking€40 - €60 per m²20 tot 40 jaar
PVC dakbedekking€ 50 - €70 per m²15 tot 40 jaar
Groen dak€40 - €200 per m²50 tot 70 jaar

In de meeste gevallen kies je er best voor om een professional in te schakelen, aangezien het belangrijk is dat het materiaal goed wordt aangebracht en dat er geen fouten worden gemaakt.

De kosten voor het laten aanleggen van de dakbedekking door een dakwerker bedraagt ongeveer € 40 – € 80 per m² (incl. btw en materialen).

Wat is de garantie op dakwerken?

Wanneer je kiest voor een erkende aannemer voor de aanleg of renovatie van je dak, is het belangrijk om te weten dat je garantie krijgt op het dakwerk. Dakwerken zijn namelijk niet goedkoop en het is dan ook belangrijk dat je weet dat je geld in goede handen is.

In België is er een wettelijke garantie van 10 jaar, maar sommige bedrijven geven een garantie van 15, 20 jaar of meer. Het is dus belangrijk om goed in te lichten bij het dakwerk bedrijf waar je je dak laat aanleggen.

Hoe lang duren dakwerken?

De tijdsduur van de werken hangt af van het soort dak, het type dakbedekking en het aantal m² dat je je laat plaatsen. Als er sprake is van een groter project, kan het soms langer duren voordat alles af is.

In sommige gevallen duurt het aanleggen van een dakbedekking minder dan een week, maar in andere gevallen kan het wel enkele weken tot maanden duren.

Wanneer je kiest voor een erkende aannemer, kunnen zij je vaak een accurate planning geven van hoe lang de werken ongeveer zullen duren.

Dakwerken in & rond Wilsele (3012) Leuven, Vlaams-Brabant

Onze aangesloten dakwerkers zijn actief voor alle dakwerken in Wilsele, Vlaams-Brabant & omstreken:

algemene dakwerken in Wilsele

Dakwerken in Wilsele laten uitvoeren? Gratis offertes vergelijken!

Wens je dakwerken in Wilsele (3012) te laten uitvoeren? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze aangesloten dakwerkers. Je krijgt snel prijzen op maat van verschillende erkende dakwerkers in Wilsele en omgeving. 

Zo bespaar je tot wel 40% op de kosten van jouw dakwerken! Aanvragen is gratis & volledig vrijblijvend.